Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ser morgondagen an



vi kan av omvärlden vara utestängda
vid dess branta murar står vårt läger för natten
vi kan stå vid Jerikos murar, fåfängt ropa
men aldrig av våra vänner glömda

med skräckblandad förtjusning anländer
resterna vännens flytt


hur oövervinnelig själen, den i självklar tro
som hann växa sig stark
på den kargaste mark
i mognandets ro











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-08-27 14:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vad jag menade ser jag idag
2020-09-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP