Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


kommer att sakna den



vännen har jag kvar
men trädgården,
vi vänner flyttar vad vi kan
av älskliga helt underbara
överjordiskt rara

kärleksfullt planterade växter

men djuren ?
som hon alltid tänker på
kottarna fåglarna, fjärilar och bin
de nya ägarna kommer ha ett sommarhem

så anspråkslöst hon säjer
"jag har levt min dröm "...

Bihotellet fullbokat..




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 244 gånger
Publicerad 2019-08-27 15:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tog med bihotellet och det kläcktes många hos mig
2021-10-07
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP