Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ja, vi går

Jag mötte världen
igen.
Den finns där än,
oroshärden,
skapad till av maktens män,
men jag säger dig, min vän:
Vi vandrar fredens vägar mot
lyckotid och bot!




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 151 gånger
Publicerad 2019-08-27 16:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP