Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


dagens första tanke



kan vara ett byggnadsverk utan dess like
men även vara en underström från det sjätte sinnet

vissa dagar kan vara att gå på vatten
medan andra på glödande kol





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 210 gånger
Publicerad 2019-08-28 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP