Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


värde



varje tanke inte guld värt
men om endaste håller i hjärtat kärt
då strömmar genom sinnet den varmaste flod
genom vårt blod

då flyger genom rymden själen
kärleken värmer från hjässan till hälen


Varmt tack för alla läsningar det värmer
ett speciellt tack till dig min ängel <3





Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-08-28 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP