Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Röstomfång


På vandring
i en skog
fylld av röster
där minnen
strömmar
mot henne
från alla håll
hör hon
dem alla
stämma samman
sina röster
och med
gemensam kraft
ropa:
- Mamma!





Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-08-28 10:58



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Moder Natur tänker jag också på.
Härligt stämningsläge.
2019-08-31

  Kungskobran VIP
Mamma är alltid mamma
framför allt annat
2019-08-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP