Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tropisk värme



efter regnet kom 26 grader brittsommar
kändes tropikerna, såg grannen gå ut i bikini
för hämta resväskan i garaget
allt regn har varit bra för grundvattnet
och svampen
Då får vi smörfräst taggsvamp
kantareller trattisar på höstmackan
finns härligare än doften
och dagg som från träden faller
i en skur av svala droppar
tillflykt och vila
det livets liv, som inte är förgäves




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 289 gånger
Publicerad 2019-08-28 17:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP