Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


vore mig förunnat tacka


fått bättre arbetsmiljö tack vare
vännens flytt
bekvämt och kisse får plats
ser ut genom inomhusputsade fönster
regnet sköljde baksidan
så trötta vi två, arma hon inte en blund i natt
Kajsapudeln åskrädd
skakade och pustade i hennes öra
själv blixtrande trött efter all städning
men hjärtinnerligt nöjd
har tankat för tya någon timma till

vore mig förunnat kunna lyfta mig upp
där alla måsten utrotas (fast de behövs ibland :))
och hur vredgat än stormarnas brus går
solens krans kring hjässan att bära






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-08-28 18:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP