Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Giftemål 2



Prydnad

Dina varma händer
mot min rygg
gör mig trygg
och vänder
vindarna från norr
oss emellan
till en torr
och smeksam bris ur källan,
där värmen flödar ut
utan slut
och ände,
och jag kände
att allt som finns
filtreras genom livets kärlekslins.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Bunden vers (Rim) av Poeten Salvador VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-01-24 15:44



Bookmark and Share


  Niliboy
Så, javisst! Det stundar gefte!?
2020-01-24

    ej medlem längre
påminde om
heather nova's
"like lovers do"

"There is a paradise that can be found
A better life to bring us round
And all we really need to do
Is see the world like lovers do"
2020-01-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP