Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


solkatter sover på bordet


dansar på tidningar, kinder och händer
läste om äppelskörden var dålig i år
frosten skördade knoppen
var är du?
någon skriver ord igen
skriver ord bland skuggornas berg
drömmer dig fri från värk
när du faller som trädet
snart är drömmen över
var är du?
ser dig ständigt där du vandrar
det är bara avståndet som skiljer oss åt
sedan försvinner du som ett regn
över fönstrets förtvivlade
utanförskap
jag ser dig alltid älskade uggla

märkligt den som verkligen har smärta
den beklagar sig inte
medan den som serverat dig en kopp levrat blod

den jämrar sig ?


Implosiv känsla
försiktighet före impulsivitet
konstant problemlösning
går mot panikångest om okänt hinder uppstår




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 197 gånger
Publicerad 2019-08-29 22:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP