Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Motvalls

Dina mörka byxor
är reaktionen
på mitt förslag,
att klä sig färgglatt.
Varför gör du tvärt emor,
varför grymtar du halvt
när jag vill?
Världen är ju inte sådan.




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2019-08-30 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP