Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HAN ÄR DITT SVAR

Har du alltid varit bannlyst?

Har du aldrig passat in?

Har du alltid varit utfryst

från den tid som då var din?

Det finns Någon som förstår dig

Det finns Någon som vet allt

Och Han har en famn som når dig

när ditt inre känns för kallt

 

Han blev mobbad i ditt ställe

Han blev pryglad för din skull

Han vet allt om vårt SKAM-hälle

och Hans kraft är verkningsfull

Han har dött för dina synder

Han bar straffet i Sin kropp

Hans rop genljuder i rymden

om en framtid och ett hopp

 

 

Den identifikationen

är fullkomlig och total

Du kan komma inför tronen

utan några samvetskval

om du tror på Hans försoning

den Han köpte med Sitt blod

Vill du bo i himlens boning?

Omvänd dig och repa mod!

 

LARZ GUSTAFSSON 30/8 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-08-30 14:14



Bookmark and Share


  Koloristen
JA!
2019-08-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP