Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Biografi 3



Prydnad

Under en skjutövning studerade landets överbefälhavare oss. Och vår major blev i gasen. När han böjde sig sprack de gröna uniformsbyxorna från knäet till sätet.

Majoren blev aldrig ÖB, utan övergick till civil tjänst.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 159 gånger
Publicerad 2020-03-10 09:43



Bookmark and Share


    Mim
Ett skratt lockade denna dikt till.
2020-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP