Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

snöbäret


kom in i byarnas salonger
halvvaken ruvar ännu natten
det gör ont att se huvudet under vingen
barnet djuret och slaven
nu släpper rottrådar grepp om en årstid
luften dallrar av skönhet mättad
spegelbilden syns ej i sorlande älv
där seglar nu mot havet snöbärets pärlor
månne de landar på en gästvänlig strand
slår rot borta vid himmelsrand




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 165 gånger
Publicerad 2019-08-31 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP