Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


oskadad



ur rök och brand
reser vi oss helbrägda ur härden
dock med eld ärrad hud
vi rör oss mellan stranden
och havet
gränsen mellan ytterligheterna
vi ser anden svinga sig på stråets böjda nacke
dinglande i en osynlig tåt
över det vilda skummande äventyret
ännu finns blomnektar att dricka
vinglar över livets rikedom
oskyldigt ren som eld färdas pudervingen
skört men starkt
är det ömtåliga livet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-08-31 10:53



Bookmark and Share


  Jan Widströmer VIP
Triumf i folkviseton.
2019-09-04

  ULJO
Fint. "ännu finns blomnektar att dricka"
2019-08-31

  Rafmagn VIP
Väldigt vackert!
2019-08-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP