Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SöndagsProsa 5



Prydnad

Eftersom personlig service är den lilla bokhandelns motto,så får jag ibland historier direkt ur livet. En gång berättade ägaren för mig med yviga gester hur hon berörts av en bok, och legat vaken och gråtit hela natten. Sedan hade hon ringt till förlaget, och bett det ge ut boken med plastade sidor, som skydd mot tårar.

Säkert kan en bok vara himlen, men himlen är också vacker när tjocka svarta moln släpper regn.


*
Texten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 162 gånger
Publicerad 2020-03-08 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP