Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poeten Salvador Prosa 3



Prydnad

Han ville inte värdera, och känslor är värderingar, så han ville inte känna.

Först när han gjorde värnplikten gav verkligheten honom en örfil. Löjtnanten frågade honom hur han värderade stridsläget, och han teg. Han kunde inte svara, för han kände inte, och visste inte om han anfölls, så han kunde inte försvara sig. En soldat känner.

Värnplikten bröt ny väg, och idag känner han lyckans fjäril fladdra genom kosmos lufthav som tre punkter eld i kärlekens ask.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt




Prosa av Poeten Salvador VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-06-02 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP