Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Blundar



då vaknar min bländande glädje åter
dina ord är tyngdlösa
det är dagen efter uppståndelsen
och den hemska upptäckten
ett skelett kröp ur garderoben

de stora markernas vila
kommer snart, det närmar sig höst
markerna sjunger av längtan
efter vila

hoppas din dag älskade klokuggla
varit ljus
min har varit helt underbar
det som gör mig glad
är följa din fingertoppsdans
över rutan

god natt kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2019-09-01 18:48



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Kramar<3
2022-07-06
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP