Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första höstdagen

Första höstdagen

Känner ingen skillnad mot sista sommardagen

Det är som att fylla år

Dagen efter är som dagen före

Först på sikt känns skillnaden

Tiden




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-01 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP