Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dinA ögon


jag ser strandens vajande gräs
den lågt flygande plogen
vingarna, deras storlek och deras skugga
spegelbilden av deras vingar
skriver ett poem över vattnets yta
och för några sekunder
ser jag genom dina ögon landskapet där du är

skogen mot det yttre ljuset
vägen där du vandrat




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-01 22:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP