Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

go morgon kram klokuggla <3


visst är det underbart se förvandlingen ?

gränslandet mellan sommar höst
det roströda skimret över huden
löven faller som lätta fjädrar från skyn
sätta sig på tåget, vara passagerare
se ut genom fönstret

visst är det härligt se solvinden
hur den målar löven först gyllengula
därpå i eldens färg
ljusets ekosteg sjunger livets sång
och träden öppnar sina händer
mot himlens öga och ljuset


höstens färger sjunger högre än vårens lågmälda
de sprakar sänder gnistor till det öppna hjärtat

sinnets materia
det är ett enda stort hjärta som brinner av liv





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-02 06:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP