Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


hoppets tid



jag vet och tror på dig att du kan
det finns inga törnen som kan släcka
den levande själen
vi springer fram på nytt
gnolande
ur den vitnande askan
springbrunnen är vi
porlande friskt vatten
syrligt frisk som höstens dofter
och dess rodnande löv
jag tror på dig som alltid
förlora inte hoppet





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 255 gånger
Publicerad 2019-09-02 20:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP