Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är tagen ur mitt rödgula häfte, utlagda som de är från högre nummer till lägre. Istället för som så vanligt är, det omvända. Bilden är ett sådan underbart samarbete mellan min kamera och det som blivit motivet.


(nr 72 av 124) Allena




Så står du på ett ben i taget
prövar dina vingar
om de håller

jag mötte dina vänner
för litet sedan
det var visst i fjol
de sa du hellre gick ensam
vad lärt har du av denna tid?

Så står du på ett ben i taget
prövar dina vingar
och de håller

jag mötte dina vänner
för litet sedan
det var visst i förfjol
de sa att du hellre gick ensam

vad lärt har du av denna tid
vad har du annat än blivit
allena mol




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-03 16:42



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Gillar ditt komprimerade uttryck "för litet sedan", samt hur mol kommer sist.

Även intressant hur benlyft och vingar står i potentiell korrelation?!
2019-09-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP