Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En linje

Drar ut tänjer gränser Våga ta klivet utmana det som gör ont Ångesten drar längre längre ut på linjen varit där allt för länge tråden är så tunn Går av vid första beröring ångesten får ett övertag åren går lindas in En hjälpande hand behövs över linjen tas klivet fullt ut. Med tålamod värme förståelse finna vägen ut fri tyngd svävande Går vägen fram passerar linjen rakryggad ingen kan stoppa tiden nu Rusar fram i enkel lycka i kärlekens bil.




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-09-03 18:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP