Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM skapa 6



Prydnad

Jag sitter stel
med pennan stilla.
Att skriva
öppnar
omedvetna lås,
och det jag skyddar
mig mot
stiger till ytan.
Jag skriver nu
och betalar.



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-18 08:34



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fin text om skapande och bearbetning.
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP