Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM skapa 12



Prydnad

Poeten använder
två typer
av
accenter,
akut och grav.
När någon nyper honom
blir den akut,
när någon håller för munnen på honom
blir den grav.
Men vad händer
om någon håller för munnen
och nyper honom
samtidigt?



Prydnad

Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 177 gånger
Publicerad 2020-06-20 08:04



Bookmark and Share


    Mim
Även en fyndig text måste tilläggas!
2020-06-24

    Mim
En dikt i stil med... Vad kom först; Hönan eller ägget? Eller fungerar dessa handlingar bäst i samverkan med varandra?
2020-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP