Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


månens lykta har tänts


då tänker jag på dig hör din röst
skratten vi delade och missförstånden
när jag läser breven förvinner tiden
då hör jag gitarrsolot
glädjerysningen läsa fingertoppsvandringen
du talar direkt till mitt hjärta

tvärs över Atlanten hör jag rösten
avståndet betydelselöst
jag vet du skrev jag ser dig som du var
inte som du är i dag
men i själen vet jag grunden är densamma
tror på dig hjärtat kommer att slå
tills tidens slut, var du än är
glädjen är ett trumsolo över havets vinge
du öppnade min dörr, när jag inte såg
hjärtat sjunger varje gång jag ser ditt ansikte
mina drömmar ser dig friad
låt vingarna bära tvärs över avståndet
du har kommit för att stanna
du smög dig in när min dörr stod öppen
stark är din röst
dina vingeslag, sången sjunger för alltid
så drivs vi själar från lägerelden tills vi funnit
meningen med våra liv
vet ingenting utom glädjen veta
hör inom mig en snäckans eviga sus

god natt klokuggla <3



oceaner kan skilja oss åt
men aldrig orden
jag ser dig ändå
vart du än reser
vad du än gör finns jag
tiden det tar finns jag för dig
tog för givet tiden vi var
före du föll som ett träd avgrunden
felet var inte ditt..




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 326 gånger
Publicerad 2019-09-03 21:02



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag lärde mig medan jag läste dina ord, så tacksam jag sparade allt
meningen
2020-02-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP