Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


även om



tårtan pyntas med kristyr tar jag inte
inte heller det förgiftade äpplet
funnit tillräckligt med svar
banditer lögnare finns det gott om
vänder vitt till svart över en natt
förlåtelse finns inte för vad ni gjort
om din hand klokuggla passar min bryr jag mig inte
du är bra som du är
är värdefull för mig
och jag för dig
det är viktigare än allt
saknar dig varje dag
liksom natten längtar dagen
liksom trädets rötter
söker vattnet i jorden

kram <3




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 233 gånger
Publicerad 2019-09-03 21:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
verkligt fin vill inte gråta, men floden rinner över.
2023-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP