Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


härdsmälta Senryu



Rena dårhuset
fordrar trapetskonstnärer
Brexitpolitik


*

Brittiska parlamentet
Storbrittaniens monark
över-och underhuset

underhuset är folkvalt med 650 medlemmar

Tories och Labour
de ledamöter som bröt partilinjen blev uteslutna
politik fordrar trapetskonstnärer som inte beter sig som en hönsflock
tala om hugget i premiärministerryggen
många kålsupare finns inte enbart i Sverige
människor är sig lika oavsett färg








Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 190 gånger
Publicerad 2019-09-04 09:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Ska svansviftaren säga
2022-07-19

  ULJO
Parlamentet i London, rena lekstugan.
2019-09-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP