Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


tillräcklig klokuggla


insåg efter nattens ömma muskler
träning kan bli övermaga om för mycket
städning likvärdigt med bänkpress
vattenpolon tillräcklig idag
framgång är att hushålla
fokusera på det som är viktigt
vi lär oss till slut leva
håller oss själva i handen

lägger inte min mule i främlingars händer
bara i din klokuggla

kram <3


jag finns så länge du finns
väntar vid grinden
dör du, finner jag ingen mening mer
då tar jag med mig allt när jag går
i dina spår

dessvärre ett avskräckande mönster
alla avlidna förenade under vita korset
kan tänka mig
återtåget till ruinerna
visst kan vi fråga oss varför händer allt detta
svaret är givet att korsa floden Styx utan åran
hoppet dör vi

ANNARS SÅ URSINNIG ATT JAG KAN SKALPERA EN ARMÉ AV MONSTRETS HANTLANGARE

så modiga I är en grupp fegisar jammar i samma orkester !




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 118 gånger
Publicerad 2019-09-05 07:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP