Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


jag älskar att känna



vinden i håret när jag går utefter stranden
säker på att även du gör det
doften från havet, berättar en historia
historien som ständigt fortgår
havets dofter mustigt mättade om hösten
tången längs kanten jäser i komposten
snäckskalen knastrar under foten
friskt kyliga gryningstoner på tungan

du ropar på mitt hjärta, inom mig ekar ett svar
våra hjärtan blir vår kämpe och tolk

idag bjuder dagen på blandväder
vita fåglar flyger som strimmor över blygrått hav
vinden smyger in under kläderna
tiden stannar när jag går bland strandgräsets prassel
det bräckliga gryningsljuset
en silverstrimma nära horisonten
tiden bäddar in oss bakom skyddsvallarna
allt som sker
sker inom oss
vill vara här med friden, inte störa
de långsamma andetagen
och din röst





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-06 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP