Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


då målar jag himlen i gladare färg



för att våra vackra minnen bevara
minns när vi över nätet möttes
du möblerade om, satte upp dina tapeter
det värsta av allt
på soffbordet lade du dina fötter
men fann det oviktigt
det enda som var viktigt
är att du äntligen blir bra efter grymheten
trampade på dina ömtåliga skal
ser dig där du går bland dina berg
ser nordlandets lågor skiftar färg över himlen
stunderna som vi varandra gav
är de som ger meningen med allt
de lever för alltid kvar

så lyckosam för alla foton, eftersom du
bakom molntystnadens gardin
på bordet står pärmarna
varenda brev vi skrev
blir glad när jag läser ditt namn Jock
lägger med glädje en droppe ljus i din hand varje dag
knyter om dina brev med ett sidenband
före jag släcker






Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-09-06 11:45



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Hjärtekram
2022-05-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP