Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1981


Åskregn

Vi familjen ,
som är jag ,min man och du vårt lilla barn
som är fyra år
Det var sommar det var kvavt att arbeta i trädgården
Så plötsligt försvinner solen regnet piskar den ask torra marken
Det blev stora pölar på vår gård
Där stod din cykel i regnet med vattendroppar på styret i en lång rad
Då sa du , mamma titta där hänger tårar på min cykel

Och mitt hjärta blev så varmt




Övriga genrer av Kerstin Axelsson
Läst 113 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-06 14:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Axelsson