Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Strässade människor

Hej alla stressade människor som är i ekorrhjulet .
Jag sitter på min utealtan och
syr fri-sömnad på en tygbit för 12.00kr
med pärlemogarn som är en gåva av en arbetskamrat.
Detta är jag så lycklig för.
Jag finner sådan ro och skönhet i att måla och i detta fallet med en nål.
Hitta vägar till billiga lycko-stunder och bli en Lyckokonstnär du också.
Livet är en gåva att förvalt.




Övriga genrer av Kerstin Axelsson
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-11 13:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kerstin Axelsson