Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tänk ändå älskade uggleben



när vi går med starka ben finner vi att
dagen åter är blå
och ängarna lyser gnistrande gröna
vi skrattar, kan aldrig sluta
hör du hur havets vindar ökar i styrka
våra drömmar finns till
för ge oss droppen av ljus
lyser upp våra hus
växer i vinden

tänder eld på himlen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 328 gånger
Publicerad 2019-09-06 21:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!<3
2021-02-13
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP