Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Obevekligt kommer den!


Höst

Det känns som om
hösten tränger in mig
i ett hörn

Den kommer obeveklig
så dyster i sin skönhet
Ler den mot oss eller retar den oss
oss helt enkelt
med sin praktfulla färglada
men ändå så dunkla pannå

Ja så kom då!
Kom och sopa bort spåren
av vår underbara sommar

Jag tänker ändå aldrig
älska dig




Fri vers av AndLou VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2019-09-08 15:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AndLou
AndLou VIP