Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

händer




liksom små händer

faller allt det vita

det vita snöfallet över vår jord

vindfåglarna landar som flingor

tänder sina lyktor

pudrar eldblommor över kinden

som genomskinlig och het rodnar

höstens och vinterns mantel

sveper in varje kropp

smyger tätt som ett vatten

om varje rosenknopp




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-09 19:01



Bookmark and Share


  ULJO
Vackert
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP