Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var optimist


Tänk positivt

Var inte övertygad om att allt håller på att bli värre bara för att du är äldre. En allmänt pessimistisk livshållning brer ut sig hos många äldre människor.

Hör sämre ser sämre har mera 0nt.Energin är inte längre på topp.

Våra vänner dör och vi vet att själva kommer att dö också.
När döden nalkas känner jag sorg över att behöva säga adjö till allt jag aldrig fått nog av.

Ändå är det fortfarande möjligt att lära sig någonting nytt.
Ta fram din entusiasm




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-10 09:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP