Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Landskapet



var aktsam när du vandrar där
nära gränsen
rör dig som ett väsen, andelätt
över det späda gröna
det nyss läkta, så lätt brister

snittet i björkens vita hud
--blöder
kurar själen sin sargade kropp
vinterträdens spröda ådernät
regnar tårar

blir till ett vattenfall




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-10 19:49



Bookmark and Share


  MissCaylin
Wow! Var riktigt bra :)
2019-09-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP