Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vildanden


kan skönhet vara mera berusande
än denna pudervinge
från vingespets till känselspröt
och sköra ben
Du viddernas fladderflykt
dricker blommans nektar
tåren i dess öga
ännu reser du
mellan gryning och afton
före vintervilan

kunde mera glädjande vara än
ge friheten till viddernas andeväsen
som förvillat sig in i växthuset




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP