Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sparsmakad




Det är de regniga dagarna
som rensar våra ögon
förnöjsam, kvisthögen på framsidan
är borta
soptippen fick påhälsning
utestädet fortsätter
grannarna gillade trampmaskinen
med feskerensbordet
visst är det solen som landar
då orden värmer

duniga skymningsvingar stryker över rutan
tårar faller i aftonens sviktande ljus

så tacksam älskade uggleben kram <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 112 gånger
Publicerad 2019-09-11 17:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP