Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtpunkten



det är där vi möts i spänningsfältet, rymden
mellan våra hjärtslag
Vad ser du varje gång du betraktar vindens
krusning över ytan
är det vattnets blänk i ögat

Eller ser du näckrosens drömmande ansikte öppet
mot nattens spegel, betraktande rymden
ser du underverkets skapnad
eller intet

enbart neonljusens glittrande dans




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-09-11 19:17



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fin
2022-05-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP