Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fri som vinden


Inte alla dagar
men just idag

När vinden
rumsterar om
bland trädens
bladverk
och luften känns
klar och fri

En förklarad dag
dag

Fri från grubbleri




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 119 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-09-12 08:32



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Oh what a beautiful morning oh what a wonderful day, everything going my way
2019-09-12

  BenGust VIP
En befriande stund utan mankemang.

Frihet allra bästa ting som tänkas kan all jorden kring. Det skriver jag gärna under på.

2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP