Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinsten


när vi går baklänges får vi svaren
historien berättar sagornas karaktär
tårar som torkat in
vådan med att gömma sig
bakom en mask
märkligt ändå ingen tänkte någonsin på
ångesten över det oförklarliga
som drabbade måltavlan

det är alltid lätt att döma fördöma
utifrån vår historia
men det som drabbade en drabbade flera
som dominobrickor faller alla

då vi står där med facit i handen
vänder vi oss som solrosor efter ljuset
det torkar våra tårar
så vi kan stå raka igen med ansiktet vänt

mot solen








Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 132 gånger
Publicerad 2019-09-12 11:11



Bookmark and Share


  AKT VIP
Underbar liknelse med solrosorna. Tycker om!!
2019-09-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP