Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2018-10-15 09:51 2016-12-26 18:43 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Astronauten


överallt söker Goliat
efter det levande miraklet
som vandrat bland himlens stjärnor
och Vintergatans galaxer
han söker oförtrutet över jorden
även där David vallar sina får och getter

då sker miraklet bävern bygger timmer
duvor landar på trädens grenar
regnet grönskar av glädje

livet och kärleken jublar av lycka


som droppar faller skärvor över spis
även svaret onkel Sam
hotet från öst som rullade in sina tanks
inte just något märkvärdigt
spindelben
samma schackdrag, enbart bönder torn springare...
flyttas likgiltigt, alla är ju bara makulatur
skapat av trä

klipp operation Barbarossa

det gör ont utan att det träffar nerven
vet inte vem eller vad, men orden smakar själ




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger
Publicerad 2019-09-12 12:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:( tack
2020-12-09
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP