Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mig

i mig 

vad är det du ser

i mig

vad finns det där

i mig

säger du att allt är livet

i mig 

en satellit

en planet

för de som inte vet

säger du att de missat hela världen

och du vill vara med på färden

 

i mig 

vill du vara och jag säger nej

vill bara vara din vän

och jag vill inte göra dig 

 

vi går en på en promenad i våran stad

på kullerstenar, jag skall säga vad jag menar

när du bara och alltid hittar dit i mig

när det passar dig

 

jag skall säga vad jag menar

innan hela tåget skenar 

du får inte mig

jag blir aldrig din tjej 

du hade solklart din chans

fast du tog något annat som fanns

sedan mötte du mig igen 

frågade varför vi inte gick hem?

Jag har inga svar

mer än att i mig 

finns inget kvar

 

 

tiden har gått och det så mycket av annat nu

morgonvinden säger att det inte är du

Soluppgången och mitt landskap är i flödande ljus

 

Jag är alltid din vän

och  vi kommer aldrig

aldrig mer komma hem

 

lalalalala

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-09-15 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP