Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vinterskor



Jag går i mina, alltid redo stormen
kan vakna till en gryning
ibland finns knappt
annat än solnedgången kvar
så många förlorade
regndroppar faller
men det rår inte stjärnorna för

att stå utanför kärligt
ibland helt härligt
då plötsligt blåser stormen
genom glipan bland löven
ändå är himlen oskyldigt blå
rör om i hasselbusken, vinden vänder
färgar dagen röd
tiden oss jagar varje dag

vindkantrar ibland rymden




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-09-13 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP