Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


varmt tack



till alla som läser
och applåderar
orden som strömmar ur min penna
eller mina fingrar

ni värmer som en kamin
ingen nämnd, ingen glömd


*


Vandraren går stilla genom natten
blinkar bort stjärnorna som dansar och yr
Snöröken vilar snart i månljusets famn
trädens rötter vilar i dvala tills
våren talar dem vid namn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 133 gånger
Publicerad 2019-09-13 20:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP