Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontakt

Nära omfamning
Kroppar flätas samman hårt
Bara i drömmen




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 234 gånger
Publicerad 2019-09-14 17:00



Bookmark and Share


  Birk Andersson
kontakt -
bilen svänger
från vägkonerna
2019-09-15

  Öknens Ros VIP
Sköna drömmar.
2019-09-14
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén