Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


allt som skymmer ljuset

 

slingrar sig runt foten
skymmer sikten sliter det bort
ångesten igår som en kattunge i mitt knä
smekte den för att lugna den
bakom bröstbenet värkte rädslan
hjärtat skulle brista, ångest gör ont
ett hjärta kan brista av sorg
var rädd du inte levde
så många trådar har vävts, en kokong som kvävs
kramade hopp tro, hela livet ur oss
sände en bön om hjälp
så stod jag framför ditt hus
fann nyckeln under mattan
ditt rum doftade svagt av hav och vindar
mitt hjärta började slå igen
du är den ende som får mitt hjärta att brinna
din penna kramade jag så hårt
att knogarna vitnade
ville känna dina fingertoppar
då jag läste orden du skrivit
det där om hoppet
jag vill ge dig alla dina drömmar åter
saknar dig varje dag

fann din skjorta drog den på mig
kände doften
strök över själen din
du och jag ser inte med ögonen
utan med själen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-09-15 10:51



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Stark text.
Känslorna för medlar du så bra.

2019-09-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP